Nyheter

Jesper Bundgaard blir ny vd på Axelent Engineering

Nyheter Efter sju år som vd för Hörle Wire och koncernchef för Hörle Wire Group inleder Jesper Bundgaard i dag sin nya befattning som vd för Axelent Engineering AB.

Jesper Bundgaard lämnar Höre Wire efter sju års tid för rollen som VD på Axelent Engineering. Foto: Pressbild

– Mitt genuina intresse för rationell produktion i kombination med ett brett tekniskt kunnande och ett gott sinne för affärer där alla parter ska vara nöjda, tror jag ger mig rätt förutsättningar för tjänsten som ny vd för Axelent Engineering. För att bli framgångsrik som tillverkningsföretag, är jag övertygad om att man alltid måste ligga i framkant när det gäller automatisering och här har Axelent Engineering en viktig funktion att fylla för våra kunder, säger Jesper Bundgaard.

Jesper har sedan hösten 2014 arbetat som både vd för Hörle Wire och som koncernchef för Hörle Wire Group. Han har de senaste sju åren veckopendlat från hemorten Varberg till Värnamo.

– I mitt arbete har jag haft förmånen att lära känna väldigt många fina företag och människor i Gnosjöregionen. Jag stortrivs i Småland och kommer även i fortsättningen att vara smålänning på halvtid, fast nu med ett boende i Gislaved. Jag ser verkligen fram emot att lära känna mina nya medarbetare och tillsammans med dem utveckla Axelent Engineering.

Mats Hilding, Styrelseordförande Axelent Group:

– Vi hälsar Jesper välkommen till Axelent Engineering och till Axelent-gruppen. Jesper har alla förutsättningar och egenskaper för att ta Axelent Engineering in i framtiden och vi önskar honom lycka till.

Källa: Pressmeddelande från Axelent Engineering

Taggar

Dela