Nyheter

Jenny startar butik för inredning

Nyheter Skoaffären på Storgatsbacken i Värnamo upphör inom kort men det är redan klart med ny verksamhet då Jenny Norrman startar en inredningsbutik.

Jenny Norrman öppnar i mars sin butik vid nuvarande skoaffären

Jenny startar som sin egen i kedjan Boligheter och hon ser verkligen fram att bli sin egen, kanske en riktig rolighet pop köpet.
– Det är lite av en dröm att bli sin egen och jag är mycket intresserad av inredning, säger gJenny som senast jobbat med administration hos Peugeot, tidigare Arvidsssons.

Nu kommer hon att hyra 210 kvadratmeter och räknar att tillsammans med ett par anställda driva verksamheten här vid Storgatsbacken.

Jenny kommer att driva sitt företag som franchising. Franchising är en samarbetsform mellan ägarmässigt oberoende parter. Franchisegivaren äger ett prövat och lönsamt affärskoncept. Franchisetagaren driver ett eget företag och hyr affärskonceptet av franchisegivaren. I detta fallet finns en gemensamt webbutik där Jenny också får inkomster.
– Det finns en marknad för inredning säger Jenny som hunnit bli 36 år och som snart blir sin egen.

Göran ”Willie” johansson arbetar åt Nyfosa som äger fastigheten och han är givetvis nöjd med att det kommer en efterträdare till skobutiken så snabbt och att det fortsätter att vara butiker vid Storgatsbacken.

I tidigare Åhléns på Storgatsbacken blir det även annan verksamhet då Ramanesh Fatemi ska starta ett aktivitetscenter med restaurang, biljard med mera.

På butiksfronten i Värnamo kan även noteras att Blomsterhörnan vid Flanaden kommer att leva vidare. Det är Magdalena Berglund som varit anställd som nu tar över.

Göran ”Wille” Johansson och Jenny Norrman är glada över att det händer lite på Storgatsbacken.

Taggar

Dela