Nyheter

Jag är veckans reporter

Nyheter Mitt namn är Linn Törnberg och jag kommer jobba som allmänreporter för veckan. En del kanske redan vet vem jag är, en del kanske bara känner igen mitt efternamn och resten av er har nog ingen aning.

Första dagen på redaktionen

Jag är en relativt ny skribent för tidningen och om ni har följt sporten någonting kanske ni har sett spår av mig där.

Det började väl egentligen redan i skolan när jag var så pass liten att man fortfarande hade lådbok – en bok man skulle läsa om man blev klar med alla uppgifter. Problemet var att när jag var klar med mina uppgifter och började läsa min lådbok så fanns det inget stopp och sedan spenderades resten av lektionerna djupt inne i en annan värld. Lärarna tyckte väl det var lite oroväckande men likt varje bok som har ett lyckligt slut så hamnade jag tillslut på Sandagymnasiet i Husqvarna och studerar nu sista året av den Naturvetenskapliga linjen.

Under mina 19 år har jag också hunnit testa många olika sporter men fastnade speciellt för fotboll. Anledningen att det blev just Sandagymnasiet var ju just därför, för då kunde jag kombinera min idrott med skolan och det som började i Skillingaryds IS fortsätter jag nu att utveckla i Mariebo IK i Jönköping.

Intresset för läsning övergick till en nyfikenhet för skrivning och när jag såg att det fanns en chans att få skriva för Skillingarydstidning så kändes det självklart att jag skulle söka. Under sportlovsveckan har jag därför fått chansen att vara allmänreporter och informera er om allt som händer här runt om i våra kommuner.

Taggar

Dela