Jobb

Inköpare till företag i möbelriket

Inköpare till företag i möbelriket

Jobb Codeq förmedlar ett jobb som inköpare i Rörvik.

Svensson & Linnér AB, etablerat 1914, är en av Sveriges mest välrenommerade underleverantörer med formpressat faner och massivt trä som specialitet. I Rörvik, vilket ligger i det Smålandska Möbelriket, har vi gjort oss kända för att kunna leverera lösningar av hög kvalité, formgivna av välkända designers. Vi arbetar med många typer av material till exempel fanér, massiv trä, laminat, folier, aluminium, mdf, plywood och plast. Produkterna kan vara till exempel möbler, inredningar, väggpaneler samt komponenter till bilar, husvagnar, kök, bad och båtar. Tillverkningen sker i de två egna fabrikslokalerna med en totalyta av cirka 8 400 kvm. Tillsammans med ledande kunder utvecklar vi moderna och funktionella lösningar för att möta dagens och framtidens utmaningar inom respektive bransch.
Idag är vi totalt 38 anställda som har bidragit till att utvecklingen och tillväxten har de senaste åren varit särskild gynnsam och omsättningen för 2015 hamnade på cirka 45 miljoner kronor.

Som Inköpare på Svensson & Linnér får du arbeta i ett branschledande underleverantörsföretag där professionellt inköpsarbete har stor påverkan i verksamheten och för lönsamheten. Du rapporterar till vd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Operativt inköpsarbete och kontinuerliga kontakter med svenska och utländska leverantörer.
Uppdatera affärssystem.
Hantera och förebygga avvikelser i inköpsarbetet.
Utveckla inköpsarbete och samarbete med leverantörer.
Inköp och kvalitetskontroller.
Koordinera och delta i arbetsuppgifter som ingår i företagets kvalitetsarbete.

Vi vill att du som söker har kompetens motsvarande eftergymnasial utbildning och minst tre års erfarenhet av operativt inköpsarbete. Du har god vana i användande av affärssystem och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenheter från kvalitetsarbete är en stor fördel i jobbet och kan du dessutom krydda CV:n med kunskaper om trä är det meriterande.

Som person vill vi att du har hög social kompetens med bra förmåga att hantera interna och externa relationer på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Du är en duktig problemlösare och drivs av ständiga förbättringar, med ett arbetssätt präglat av flexibilitet, engagemang och integritet.

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Rörvik

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Löpande urval tillämpas och du söker tjänsten senast 29 maj direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information: Sören Holmlind, 0515–128 00.

160422–160529

LÄS MER!

Taggar

Dela