Nyheter

Ingen träning i kommunala idrottsanläggningar

Ingen träning i kommunala idrottsanläggningar

Nyheter Efter beskedet om nya, mer strikta allmänna råd för Region Jönköpings län, har Värnamo kommun beslutat att inte tillåta träning, matcher och tävling i Värnamo kommuns idrottsanläggningar inomhus och utomhus från och med torsdagen den 5 november.

Undantagen är idrottsträning för barn och ungdomar födda 2005 eller senare samt professionella idrottare, som har idrotten som yrke eller huvudsaklig sysselsättning (på nationell eller internationell seniorelitnivå).

För dessa gäller dock de restriktioner som vi tidigare informerat om:

  • Omklädningsrummen i våra idrottsanläggningar får bara användas för att hänga av sig ytterkläder och byta skor. Du får inte duscha eller byta om där.
  • Vi rekommederar idrottsföreningar att anpassa träningspassen, så att man undviker kontakt mellan personer. Det finns många övningar som kan funka ändå.

För alla idrottare som inte får genomföra gemensamma träningar rekommenderar vi att ni stimulerar dem till individuell träning utomhus.

Axelent arena och Talavidshallen

Allmänhetens åkning ställs in i våra ishallar 5-24 november. Tiden kan förlängas.

Privata bokningar i kommunens idrottsanläggningar

Bokningar för allmänheten i kommunens anläggningar ligger kvar och tillåts under förutsättning att rekommendationer följs.

Beslutet gäller till och med 24 november, men kan förlängas.

Källa: Pressmeddelande från Värnamo kommun
Taggar

Dela