Nyheter

Inbrott, skadegörelse och en som körde på vildsvin

Inbrott, skadegörelse  och en som körde på  vildsvin

Nyheter I skuggan av alla stora vapenbrott i Värnamo jobbar polisen oförtrutet vidare med att lösa mindre allvarliga brott.

Polisen i Värnamo har bland annat fått ta om hand ett par narkotikapåverkade personer under helgen. Arkivbild

Sent på fredagskvällen, strax före midnatt så fick polisen ett larm från Finngatan i Värnamo. Där hade någon person pangat en fönsterruta till en bostad. När polisen kom  till platsen påträffades en kvinna i 30-årsåldern som nu är misstänkt för brottet. Kvinnan som påträffades var dessutom påverkad. Hon är därför också misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

På lördagsmorgonen inträffade en viltolycka utanför Värnamo. En personbil körde då in i ett rådjur. Vid kollisionen utlöstes bilens airbag.  Detta räddade föraren från att få några personskador. Värre gick det för rådjuret som avled på plats.

Under lördagen fick polisen också i  en anmälan om ett bostadsinbrott i Värnamo. Inbrottet skedde på Västermogatan. Enligt anmälan så ska det ha försvunnit en dator ur lägenheten.

På lördagskvällen vid 19.30 kolliderade en personbil med ett vildsvin utanför Bredaryd. I bilen fanns det fyra personer. Samtliga hade tur, ingen ska ha skadats vid olyckan.

Klockan 01.30 på söndagsdygnet  omhändertogs en påverkad person på Storgatsbacken i Värnamo. Mannen i fråga är nu misstänkt för narkotikabrott, eget bruk.

Taggar

Dela