Nyheter

Hyr ut nyrenoverad lägenhet i naturnära läge: ”Sällsynt möjlighet”

Nyheter Värnamo församling ger dig en unik möjlighet att få hyra en stor lägenhet i landsbygdsmiljö.

  [1/7]

  [2/7]

  [3/7]

  [4/7]

  [5/7]

  [6/7]

  [7/7]

I Fryele har Värnamo församling med omsorg renoverat en rymlig lägenhet mitt i hjärtat av byn. Det handlar om en fyrrumslägenhet med tre sovrum, ett kombinerat badrum och tvättstuga samt ett stort vardagsrum och kök fördelat på 138 kvadratmeter yta.

Lägenheten, belägen i församlingshemmet mitt i byn och med kyrkan och förskolan som närmaste grannar, erbjuder ett lugnt och naturskönt boende för den som vill kombinera landsbygdens ro med närhet till stadens bekvämligheter. Ett stenkast från lägenheten finns även en grundskola för F–6, säger Magnus Åsebrant, fastighetsansvarig på Värnamo församling.

– Fryele är en by med en stark gemenskap och ett aktivt lokalt liv, perfekt för barnfamiljer som vill ge sina barn en trygg och naturnära uppväxt. Församlingshemmet har en lång historia som en central plats för byns verksamhet och utbildning. Tidigare fanns här både skola och en mindre lägenhet, men efter omfattande renoveringar blev hela övervåningen en generös bostad. Efter år av uthyrning har nu lägenheten genomgått en totalrenovering och står redo för nya hyresgäster. Det är sällsynt att nya bostäder blir tillgängliga i Fryele och därför vill vi ge intresserade chansen att få denna unika möjlighet, säger Magnus Åsebrant.

Taggar

Dela


1 reaktion på Hyr ut nyrenoverad lägenhet i naturnära läge: ”Sällsynt möjlighet”

Kommentarsfunktionen är stängd