Nyheter

”Hur tänker man?”

Nyheter Elsparkcyklarna fortsätter att väcka känslor bland Värnamoborna.

Läsarbild på den parkerade elsparkcykeln.

Under gårdagen fick vi en bild tillskickad oss på redaktionen. Bilden föreställer en parkerad elsparkcykel på en gata i Värnamo.

– Någon med noll trafikvett har parkerat elsparkcykeln mitt över cykelbanan, säger läsaren.

Vad tycker du om agerandet?

Taggar

Dela


16 reaktioner på ”Hur tänker man?”

Lite sirap på handtagen borde göra dem rätt oattraktiva – och vips så är ELändet borta.

Precis på samma sätt som på bild har man parkerat på fler ställen! Detta handlar inte om naivitet och noll koll på trafiken, detta är en ren sabotage och det görs medvetet av ett få som inte vill ha sparkcyklar på stan! De gör allt så att sparkcyklarna ska förbjudas och dem har lyckats med sitt mål i många andra städer, tyvärr!

Det måste finnas en hel del hjärndöda i detta land, för det förekommer överallt. Ha det gott.

Det var detta jag sa när Värnamo hade beslutat att ta in dessa elsparkcyklar. Storstäderna gör sig av med dem men Värnamo tar in dem.

Det är på många ställen i stan, de står mitt på trottoarer. Så naivt av Värnamo kommun att tillåta det när man har sett att det är samma sak i andra städer.
Och så berömmer kommunen sig att man har blivit årets friskvårdskommun – och främjar samtidigt minskning av motion. För de allra flesta som använder elsparkcyklar är unga och friska och borde röra på sig istället.

Det räcker med feltänk/inkonsekvens av de som har styret i Värnamo kommun. Dra in tillståndet.

För att nämna några få: Finnvedsvallens gräs (avsaknad av), viaduktens stängning och dess konsekvens, vansinniga omvägar, översvämningen i Bredaryd, polishus på bästa åkermarken med mera, med mera.

Vad gäller elsparkcyklarna, såg två killar, på en cykel, idka slalom över hela gång-cykelbanan rakt mot en cyklande dam, väjde någon meter framför henne.

Ser man på olika platser i Värnamo. Ingen parkerar en cykel, bil eller mc på det viset. Jag tror det är en medveten handling och inte av någon med noll trafikvett utan någon med noll vett överhuvudtaget.
Mikael

Bolaget som hyr ut dem, vet ju vem som hyrt.
Hur svårt kan det vara.
Sätt bot på den!

Har man rätt att beslagta dem när de lämnas på ens tomt eller garageuppfart och lämna ut dem mot lösenavgift? I annat fall går de till Stomsjö.

Inte så konstigt, var och parkerade på en stor parkering i stan och där var det cirka 30 procent som inte hade lyckats att få alla 4 hjulen på bilen innanför rutan.

Kommentarsfunktionen är stängd