Nyheter

Helgens polisnotiser

Nyheter Långhelg har medfört många ärenden för polisen i Värnamo

Vid klockan 23.00 på fredagskvällen stoppades och kontrollerades en förare i Voxtorp. Föraren är en man hemmahörande i Värnamo kommun, född 1959, som är misstänkt för grovt rattfylleri.

Under söndagsdygnet kontrollerades en bil på länsväg 151. Föraren är född 1992 och bosatt i Gnosjö kommun. Mannen blåste positivt och är nu misstänkt för rattfylleri.

Natten mellan söndag och måndag får en minibuss, parkerad på Bangårdsgatan i Värnamo, en ruta krossad. Ingen är misstänkt i nuläget och gärningsmännen var borta när polisen kom till platsen.

I måndags eftermiddag stoppades en förare på E4:an, norrgående riktning i höjd med Hörle. Föraren är misstänkt för rattfylleri och narkotikabrott. Polisen påträffar även en mindre mängd narkotika i bilen. Mannen är av okänd ålder men hemmahörande i Jönköpings kommun.

I centrala Värnamo möter polisen en man, född 1963, som nu misstänks för narkotikabrott. Mannen hade även ett litet innehav av narkotika i sin jackficka. Han fick följa med till polisstationen för provtagning.

Under tisdagsdygnets eftermiddag stoppade polisen en bil i Värnamo. Vid kontrollen visade det sig att föraren, född 1970, inte hade något körkort.

På Finnvedsvallen sent på tisdagskvällen anträffades två män, födda 1980, som misstänkts för narkotikabrott. Männen är hemmahörande i Värnamo kommun.

Natten mot onsdag upptäckte polisen en drogpåverkad man vid järnvägsstationen i Värnamo. Mannen är född 1980 och hemmahörande i Vaggeryds kommun. Han hade även en mindre mängd narkotika på sig.

Taggar

Dela