Nyheter

Här är stipendiaterna i Forsheda

Här är stipendiaterna i Forsheda

Nyheter I dag har det varit avslutning för niorna och stipendieutdelning vid Forsheda skola.

Forsheda skola. Foto: Värnamo kommun

Här följer alla stipendiater:

Lionsstipendiater –VT2017
Hanna Stavås 9BFO
God kamrat, visar ambition, flit, ansvarsfull, pålitlig samt en person som skapar god stämning

Anton Danielsson 9BFO
God kamrat, visar ambition, flit, ansvarsfull, pålitlig samt en person som skapar god stämning

Rotarys pris/årets kämpe – VT2017
Mohammad Mahdi Jafari 9AFO
Mahdi, du är fantastisk. Du är en bra kamrat. Snäll mot alla. Fin personlighet, en riktig kämpe. Du har kommit in i det svenska samhället. På bara två år har du lärt dig svenska rekordsnabbt och du vill lära dig mera, nytt och lära dig bättre hela tiden. Du jobbar flitigt och är ett gott exempel på hur man med en positiv inställning och vilja kan lyckas i skolan och visa oss andra att allt är möjligt.

Axel Hilding 9AFO
Alltid framåt, alltid redo att anta nya utmaningar. Din energi och vilja är beundransvärd – du är en riktig kämpe, som visat att med ambition och vilja går allt.

Ämnesstipendier år 9 – VT2017
Ma
Anton Danielsson 9BFO
Du har visat ett stort intresse för ämnet genom att anta nya utmaningar och hela tiden tänja på gränserna. Detta har du gjort genom att använda ändamålsenliga och effektiva matematiska metoder. Lycka till med de fortsatta studierna.

So
Linnéa Skalberg 9AFO
Du har visat stort intresse och stor ambition, både inom och utanför skolans väggar. Under alla tre åren har du presterat utmärkta resultat. En blivande samhällsvetare om du väljer den vägen.

Sv
Hedvig Severinsson 9CFO
Med mycket god studieteknik, ett rikt och nyanserat språk och positiv inställning tar du dig an och löser olika sorters uppgifter på ett ypperligt sätt. Stort lycka till med fortsatta studier!

Eng
Hanna Stavås 9BFO
Hanna, du tar dig an alla uppgifter och utmaningar i ämnet engelska med stor glädje, arbetsvilja och entusiasm. Du är dessutom fantastiskt duktig inom ämnets alla inriktningar. Fortsätt i samma anda i dina vidare studier så kommer du gå långt. Lycka till!

Språk
Nora Myrberg 9AFO
Med naturlig fallenhet lyckas du göra det främmande språket till ditt.

No
Linnéa Skalberg 9AFO
I samtliga NO-ämnen har du visat på en stor bredd vare sig det gäller det laborativa, muntliga eller skriftliga arbetet. Lycka till med de fortsatta studierna.

Prak. Estetiska
Anton Danielsson 9BFO
Du tar alltid egna initiativ, är ambitiös och motiverad för nya idéer. Du är även en glädjespridare och positiv person i de praktisk estetiska ämnena.

Idrott
Julia Timhagen 9CFO
Det har varit ett nöje att följa din utveckling under de här tre åren. Du har visat på stor ambition och kreativitet vilket lett till mycket goda studieresultat. Glömmer aldrig dina insatser för Forsheda i Kommunmästerskapen.

Idrott
Alfons Bergström 9CFO
Din vilja och envishet har gjort dig till en komplett idrottsman. De kunskapsluckor som du haft har du jobbat stenhårt med för att täppa till. Trodde aldrig att du skulle få representera Forsheda i buggtävlingen. Stort grattis till en enorm utveckling.

Taggar

Dela