Nyheter

Han blir ny förvaltningschef: ”Spännande utmaning”

Nyheter Pär Svensson från Värnamo blir ny förvaltningschef för serviceförvaltningen i Värnamo kommun. Han kommer närmast från en tjänst i Alvesta, där han är IT- och digitaliseringschef för Alvesta kommunkoncern.

Pär Svensson från Värnamo blir ny förvaltningschef för serviceförvaltningen i Värnamo kommun. Han kommer närmast från en tjänst i Alvesta, där han är IT- och digitaliseringschef för Alvesta kommunkoncern. Bild: Press

Pärs första dag på nya jobbet blir den 11 april, direkt efter påsk, och då efterträder han Annelie Andersson, som går i pension. I serviceförvaltningen ingår bemanningsenheten, IT-center, kontaktcenter, måltidsservice, logistik och tryckeri samt GIS (geografiskt informationssystem).

– Jag ser väldigt mycket fram emot att börja i Värnamo kommun. Serviceförvaltningen har många olika verksamheter, och det gillar jag. Jag har erfarenhet av och känner mig trygg i verksamheter som IT, kontaktcenter, vaktmästeri och logistik, samtidigt blir måltidsverksamheten och bemanningsenheten något helt nytt för mig och det är spännande, säger Pär Svensson i ett pressmeddelande i dag.

Taggar

Dela