Nyheter

Fotbollsspelaren i nytt jobb

Fotbollsspelaren i nytt jobb

Nyheter Daniel Dojcinovski är ett välkänt fotbollsnamn i bygden men han har också ett civilt arbete och nu byter han till Onepartnergroup med arbete i bland annat Vaggeryd och Värnamo.

Daniel kommer senast från Recticel där han, i egenskap av produktionsledare för Bedding-avdelningen, har haft ett helhetsansvar inom produktion och logistik.

Han kommer att inta en roll som produktionschef för EBS-anläggningarna i Gislaved, Vaggeryd, men kommer även verka i Hillerstorp och Värnamo. Dessutom kommer Daniel att kombinera rollen som produktionschef med en konsultchefsroll på kontoret i Gislaved.

Daniel har tillbringat de senaste 14 åren, inom skumplastindustrin, på Recticel där han har skaffat sig erfarenhet inom sälj och planering. Han har varit ansvarig över produktion och logistik på madrass- och sängtillverkningen. Arbetet innebar planering, bemanning och personalansvar för cirka 50 personer. Daniel brinner för att jobba med människor och att få leda dem inom verksamheten. Han har även varit aktiv inom den lokala fotbollen som spelare och tränare, vilket har gett honom ytterligare erfarenhet av ledarskap.

– Jag ser verkligen fram emot möjligheten att ta del av resan med OnePartnerGroup, där EBS och EPAB ingår. Det ska bli väldigt motiverande och intressant att få bygga upp EBS-anläggningen från grunden i Gislaved, samt att utveckla den och våra andra EBS-enheter. Jag är helt övertygad om att det finns stor potential till att växa i bygden, så det ska bli otroligt spännande. Jag känner dessutom att det är helt rätt steg för min utveckling och jag kommer även in i ett riktigt härligt team, säger Daniel.

– Vi ser fram emot att Daniel börjar hos oss för att delvis bygga upp vår EBS-verksamhet i Gislaved och fortsätta arbetet med anläggningarna i Värnamo, Vaggeryd och Hillerstorp. Han kommer även att arbeta som konsultchef. Med hans erfarenhet av produktion och personal blir han ett bra komplement till vårt team, säger Jaana Fransson verksamhetschef Onepartnergroup/EPAB i GGVV.

Taggar

Dela