Nyheter

Flera inbrott under helgen

Nyheter Polisen har under helgen tre inbrott att klara upp i förråd, butik och villa. En man i Forsheda sitter anhållen för ett av inbrotten som upptäcktes i Bredaryd i lördags.

Tidigt lördag morgon upptäckes inbrott i ett förråd i Klevaliden, Värnamo. Polisen har gjort brottsplatsundersökning, ingen gärningsman gripen.

Under lördagen larmas polisen till Bredaryd där ett inbrott i en butik har upptäckts. En bil är även stulen som senare hittas i Forsheda där även gods från inbrottet finns.

– Bilen hittas på en adress i Forsheda och då leder detta även till en husrannsakan på en adressen. I bostaden anträffas en man i 30-årsåldern som även har bilnycklarna till den stulna bilen. Mannen anhålls och förhörs. Vi utreder just nu var godset kommer ifrån. Vi kan inte härleda varifrån, men det handlar om stöldgods från butik och garage. 30-åringen sitter anhållen för stöld samt inbrott, berättar Pia Pandalius på polisen i Värnamo.

I söndags kväll, runt klockan 22.00, larmas polisen till ett inbrott i en villa i Jutartorp, Kållerstad. Husägarna har kommit hem och skrämt gärningsmännen till flykt. Smycken saknas efter inbrottet och gärningsmännen är ännu ej gripna.

Taggar

Dela