Nyheter

Fint pris till ICA Supermarket

Nyheter ICA Supermarket på Doktorsgatan i Värnamo har vunnit ett fint pris.

I samband med att ICA firade 100 år så hölls det en stor gala i Västerås.
Då passade man på att dela ut priser till olika butiker och enskilda inom ICA.
ICA Supermarket i Värnamo fick i konkurrens med 423 andra butiker priset som ”Årets kundmagnet”.

Bakgrunden är bland annat den omfattande ombyggnation som företaget gjort sista året i sin butik på Doktorsgatan i Värnamo.
Juryns motivering anknyter också till den förändring som genomförts sedan Thomas Gunnarsson tog över butiken.

Motiveringen lyder: Med svåra förutsättningar och ryktet i botten klev en ny handlare in och genomförde stora förändringar som resulterade i en personlig och trivsam butik. Genom att synliggöra medarbetarna, sätta kunderna i fokus, skapa rutiner och genomföra en stor förnyelse har butiken lyckats återfå kundernas förtroende och NKI visar på störst ökning inom ICA Supermarket i Sverige. Under 2017 har butiken dessutom kvalitetscertifierats. Vinnaren av 2017 års kundmagnet är ICA Supermarket Värnamo!

Priset delades ut av ICA Supermarkets två försäljningschefer Johan Geijer och Pernilla Schörling, tillsammans med vice ordförande i Riksprofilrådet, Stefan Rubin. I mitten butikschefen Jonna Larsson och ICA handlaren Thomas Gunnarsson.

Taggar

Dela


1 reaktion på Fint pris till ICA Supermarket

Helt rätt!!! Fantastisk förändring, fantastisk personal. Man märker stor skillnad i personalens glädje som smittar av sig på kunderna… MYCKET stor skillnad mot förr!! Så en bra chef som ser sina medarbetare är precis vad ICA Supermarket i Värnamo har nu!! Bra jobbat hela gänget!!

Nöjd kund 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd