Nyheter

Entreprenörinvest och Chiffonjén nya delägare i JLM-gruppen

Nyheter Investmentbolagen Entreprenörinvest och Chiffonjén blir nya delägare i JLM-gruppen.

Investmentbolagen Entreprenörinvest och Chiffonjén blir nya delägare i JLM-gruppen. I mitten syns Värnamobon Ulf Annvik. Foto: Pressbild  [1/4]

Investmentbolagen Entreprenörinvest och Chiffonjén blir nya delägare i JLM-gruppen. Foto: Pressbild  [2/4]

Investmentbolagen Entreprenörinvest och Chiffonjén blir nya delägare i JLM-gruppen. Foto: Pressbild  [3/4]

Investmentbolagen Entreprenörinvest och Chiffonjén blir nya delägare i JLM-gruppen. Foto: Pressbild  [4/4]

Hans Kulander har sedan 1991 varit huvudägare i Dikeshäxan AB som genom helägda dotterbolaget JLM Scandinavia säljer maskiner för horisontell styrbar borrning i Norden, Polen och Ukraina. Kulanders målsättning har varit att ledningen i JLM ska få möjlighet att utöka sitt delägande i verksamheten. Det har nu blivit möjligt när Hans Kulander överlåter samtliga sina aktier till ledningen, styrelseledamöter, Chiffonjén och Entreprenörinvest. Investment AB Spiltan är sedan tidigare långsiktig delägare i JLM och är fortsatt med.

– Jag känner mig ödmjuk, tacksam och inspirerad över denna möjlighet att fortsätta utveckla JLM-Gruppen som delägare tillsammans med nya och befintliga aktieägare samt våra kunniga och dedikerade medarbetare, säger Peter Skoog, vd.

JLM har med sin 50-åriga erfarenhet och sina produkter i Ditch Witch, American Augers, Trencor, Subsite, Hammerhead, Dupagro, HÄNY och Baroid en stark marknadsposition. De nya ägarna ser fram emot att stärka bolagets position i framtiden. Tillsammans ska de leverera förstklassig utrustning till de som är med och bygger infrastruktur.

Chiffonjén och Entreprenörinvest är två investmentbolag med rötterna i Småland som gläds åt att göra sin första saminvestering med förhoppningen att det ska bli fler i framtiden.

Källa: Pressmeddelande från Entreprenörinvest

Taggar

Dela