Nyheter

En glädjens dag

Nyheter Ladda upp kroppen och fyll på humorskafferiet. I dag är det Världsskrattdagen!

Temadagar. Världen är fylld av dem. Från Star Wars och våffeldagar till den något mindre passande tårta- och oralsexdagen (ja, du läste rätt, det finns en dag tillägnad detta: 14 april)

Men i dag är det Världsskrattdagen, den bästa av dagar om du frågar mig. Redan som liten lärde jag mig att ett gott skratt förlänger livet. Om detta stämmer, så borde jag bli 200 år gammal. Jag är en glad person som ser det stora i det lilla och kan till och med skryta med att jag är prisbelönt glädjespridare. 2015 blev jag utsedd till ”Årets glädjespridare” av Gefle studentkår och ovanför datorn i mitt arbetsrum i lägenheten står diplomet och blänker.

Jag får ofta höra att jag har ett smittande skratt. Det är inte alltför sällan som folk rycks med i mina asgarv och mina kollegor kan intyga att det bjuds på minst ett skrattanfall om dagen när jag är i farten! Vad passar då bättre än att bjuda på sig själv på Världsskrattdagen? Bilden nedan tog min kompis Elin en vårkväll 2016. Jag kan ärligt säga att jag avskyr att vara med på bild, men i det här fallet kan jag inte göra annat än att njuta av min kompis fotokonst. Det här är David när han mår som bäst:

Porträttbild på en skrattande David. Bild: Elin Westrin

Taggar

Dela