Nyheter

Dubbla framgångar för Per

Nyheter Det blev storslam för Per Sveningsson även i Värnamo Fotoklubbs andra deltävling för året.

"En bild som har allt som omhändertagits på bästa sätt. Den här bilden ger, med hjälp av trädet i förgrunden, tydliga proportioner."  [1/3]

"Mycket fin bild! Fint landskapsfoto. Grenen som pekar nedåt bryter av och skapar lite dynamik i bilden."  [2/3]

"En harmonisk bild i vacker höstskrud. Man kan följa vägen som slingrar sig genom bilden, vilket skapar ett djup."  [3/3]

Så här så pallen ut:

1) Per Sveningsson: 10 poäng

Bedömning: Inte mycket att orda om. En bild som har allt som omhändertagits på bästa sätt. Den här bilden ger, med hjälp av trädet i förgrunden, tydliga proportioner. Snyggt fångat! Mjuka linjer med perfekt kontrast mellan ljus och skugga. Vägstolparna ger riktning och skapar ett slags liv i bilden. Linjen mellan ljus och skugga är tydlig och skapar dynamik i bilden och skapar en fin diagonal.

 

2) Per Sveningsson: 8 poäng

Bedömning: Mycket fin bild! Fint landskapsfoto. Grenen som pekar nedåt bryter av och skapar lite dynamik i bilden. Bra komposition och beskärning. Bilden har en fin gråskala där konturerna från trädstammarna träder fram på ett tydligt sätt. Den har en bra komposition samt ett behagligt ljus.

  

3) Bernt Karlsson: 8 poäng

Bedömning: Trevlig bild. Fina färger och fin komposition med kurvorna på vägen. En harmonisk bild i vacker höstskrud. Man kan följa vägen som slingrar sig genom bilden, vilket skapar ett djup.

Värnamo Fotoklubb önskar alla en trevlig ”Fotosommar”.
Taggar

Dela