Nyheter

Drograttfylleri, stölder och villainbrott

Nyheter Polisen har haft en hektisk helg i Värnamo kommun.

En ung snattare greps på fredagen efter att ha stulit inne hos Stadium.

Som Värnamo.Nu skrev om i går hade en man i 30-års åldern stoppats med hjälp av en spikmatta efter en vansinnesfärd på E 4:an.

Bland annat så uppmättes hastigheter på cirka 200 kilometer i timmen.

Polisen har nu beslutat att beslagta mannens bil. Föraren, som är i 30-årsåldern är känd av polisen sedan tidigare.

Han är bland annat misstänkt för drograttfylleri.

En underårig person greps på fredagen vid 15.00-tiden  på Stadium i Värnamo. Orsaken var att personen i fråga snattat. Polisen har informerat föräldrarna om tilltaget.

På fredagskvällen konfronterade polisen en man i 30-års åldern som befann sig i centrala Värnamo. Mannen uppvisade tydliga tecken på att vara drogpåverkad och är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk. Mannen ska också haft en mindre mängd av vad som misstänks vara narkotika på sig.

Två villainbrott som ska ha skett i helgen polisanmäldes under söndagen. I det första fallet handlar det om ett inbrott på Blomstervägen. I det andra fallet så är det en villa på Gustavsgatan som haft ovälkommet besök. På båda platserna har polisen genomfört brottsplatsundersökning. Vad som stulits på de båda ställena är oklart i nuläget.

En man i 30-års åldern, greps på söndagen i centrala Värnamo sedan mannen hade sökt igenom olika förråd. Mannen släpptes efter förhör.

ICA i Forsheda har utsatts för ett inbrott. En eller flera tjuvar har tagit sig in i lokalen genom taket. Polisen har inte fått nån information ännu om något stulits.

Köpcentret i Tallberga har också haft ovälkommet besök. Där stannade det hela dock med rubriceringen försök till inbrott, eftersom ingen lyckats ta sig in i lokalen.

Arkivfoto

 

Taggar

Dela