Nyheter

Direktör lämnar Bufab

Nyheter Marcus Söderberg, ekonomi- och finansdirektör (CFO) för Bufab, har i dag meddelat att han beslutat sig för att lämna Bufab för en ny tjänst utanför koncernen. Rekryteringsprocessen för att tillsätta en ny CFO kommer att påbörjas omgående.

Ekonomi- och finansdirektören Marcus Söderberg lämnar Bufab. Arkivbild.

– Marcus har under sin tid som CFO på Bufab varit betydande för bolagets utveckling och han har också på ett starkt sätt bidragit till utvecklingen av koncernens finansfunktion. Jag beklagar att Marcus valt att lämna Bufab men vill passa på att rikta honom ett varmt tack för ett gott samarbete och ett värdefullt bidrag till Bufabs fina utveckling de senaste åren. Jag önskar honom ett stort lycka till i framtiden”, säger Erik Lundén, vd och koncernchef på Bufab.

– Jag är glad och tacksam över att ha haft förmånen att vara med och bidra samt själv utvecklas under några av Bufabs mest framgångsrika år. Efter nio år inom olika finansiella roller i koncernen, de senaste fem åren som CFO, har jag nu med blandade känslor beslutat mig för att gå vidare till en annan roll utanför koncernen. Jag vill tacka alla Bufabs medarbetare, styrelsemedlemmar och aktieägare för ett fantastiskt samarbete och utbyte under min tid inom Bufab. Jag är övertygad om att Bufabs fina resa bara har börjat, säger Marcus Söderberg, Bufabs avgående CFO.

Marcus Söderberg kommer att fortsätta i tjänst under sin uppsägningstid, som längst till maj 2023. En rekryteringsprocess för att hitta hans efterträdare kommer att påbörjas omgående.

Källa: Pressmeddelande från Bufab Group

Taggar

Dela