Nyheter

De flyttar in i fastighetsbolagets gamla kontor

Nyheter Nu står det klart vilka som flyttar in i Nivikas nuvarande kontorsbyggnad i Värnamo.

Nu står det klart vilka som flyttar in i Nivikas nuvarande kontorsbyggnad i Värnamo. Pressbild: Nivika Fastigheter

Nivika har i dagarna tecknat nya hyresavtal i Värnamo och Växjö om totalt cirka 2 600 kvadratmeter. Total årligt hyresvärde för hyresavtalen uppgår till 4,3 miljoner kronor och genomsnittlig avtalslängd är 7,1 år.

Fastighetsbolaget bygger ett nytt huvudkontor på Bredastens industriområde i Värnamo och nu är också uthyrningen av det nuvarande kontoret på Malmövägen klar. Ny hyresgäst blir Kommunal, som flyttar in till årsskiftet 2024/2025.

Nivika har också nytecknat hyresavtal med GS Facket och IF Metall om 500 kvadratmeter vardera i Värnamo. Båda hyresgästerna tillträder sina lokaler efter genomförda lokalanpassningar under 2025. I Växjö har nytt hyresavtal tecknats med Linné Hemvård om 800 kvadratmeter.

– Det är mycket glädjande att teckna fyra nya hyresavtal för kontor med nya hyresgäster. Vi avslutar med fina uthyrningar klara strax före semestern och ser fortsatt en stark efterfrågan på lokaler i våra marknader som ger goda förutsättningar för hösten, säger Rasmus Olsson, Uthyrningschef Nivika.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *