Nyheter

Bildspel: En populär familjefest

Nyheter Under förmiddagen arrangerades Familjeloppet med cirka 230 deltagare i Apladalen.

Anmälan skedde utanför simhallen.  [1/7]

Uppvärmning skedde från Apladalens stora scen.  [2/7]

IFK Värnamos Kajsa Ko och Tryggvenallen ledde uppvärmningen till låtarna "Huvud axlar, knä och tå" samt en låt av Mora Träsk.  [3/7]

Tryggvenallen och representanter från Navets fritidsgård gör sig redo.  [4/7]

Tryggve träffar deltagare.  [5/7]

Tryggve tillsammans med representanter från olika samarbetspartners.   [6/7]

Tryggve håller upp ett av priserna: en signerad IFK Värnamo-tröja.  [7/7]

Starten gick vid 11-tiden och banan bestod av flack mark genom Apladalens yttervarv, en sträcka på närmare 1,4 kilometer.

Uppvärmning skedde från stora scenen med IFK Värnamos Kajsa Ko och Tryggvenallen till låtarna ”Huvud axlar, knä och tå” samt en låt av Mora Träsk.

Loppet var kostnadsfritt och det fanns möjlighet att gå, rulla, lufsa eller springa med syfte till att främja folkhälsa och rörelseglädje.

Väl i mål stod maskoten Tryggve (1177) och delade ut medaljer. Alla deltagare fick frukt och dricka som var sponsrad av City Gross Värnamo. Navet hade olika aktiviteter som alla kunde testa på: rockringar, cirkusgrejer och bollar. Agdas Café hade invigning i dag och de hade även en hoppborg utanför. Sjukvårdare Dan var på plats men tack och lov behövde ingen hjälp i dag.

Klockan 11.45 var det utlottning av sponsrade priser från Värnamo simhall, biostaden i Värnamo och IFK Värnamo.

Familjeloppet arrangeras i samarbete med En Frisk Generation, Värnamo Hälsocenter, City Gross, Biostaden Värnamo, IFK Värnamo, Region Jönköpings län, Värnamo Simhall, Värnamo kommun, Norhedsstiftelsen och Navets fritidsgård.

Taggar

Dela