Nyheter

Bildspel: Blandade känslor i Bor

Nyheter Borborna fick under kvällen information av kommunen om projektet ”Medborgarbudget utemiljö Bors högstadieskola”.

Johan Arvidsson, Joakim Norgren och Keith Johansson.  [1/17]

Fritidschefen Johan Arvidsson till vänster  [2/17]

Johan Egerhag  [3/17]

Jörgen Lindelöf  [4/17]

Keith Johansson  [5/17]

Ut på kohagen  [6/17]

Livlig diskussion  [7/17]

Många frågor  [8/17]

Michael Stilling, MBT-ledare  [9/17]

Per pettersson  [10/17]

Samling vid skolan  [11/17]

Samtal  [12/17]

Snårig väg  [13/17]

Trevlig sommarpromenad  [14/17]

Uppför åsen  [15/17]

Ut på vandring  [16/17]

Vila vid den tilltänkta banan  [17/17]

Det var Fritidschefen Johan Arvidsson som tillsammans med Joakim Norgren och Keith Johansson medverkade. Den sistnämnde hade tagit fram en bana i Bor för MTB, mountanibike. Alltså cykling  ute i naturen.

Ett 40-tal hade samlas för att ta del av informationen och både negativa som positiva mottagande blev det från Borborna.

En grupp boende – som har sina tomter gränsande till projektet – var lite tveksamma till det hela. De yngre i skaran var mera positivt inställda till den fritidsaktivitet som en MTB-bana ger ungdomarna.

Michael Stilling som bedriver MTB-träning för ungdomar i Bor var mycket glad över att det fanns planer på en bana mera i centrum.

– Man får en bättre överblick över ungdomarna var de är, som det är just nu med träning i skogen så får man krympa gruppen för att ha koll på verksamheten.
Inte lätt när man är i skogen, sa han.

Per Pettersson hade Floran på åsen i tankarna. Och det är klart, det är ju en fin grönområde vi pratar om med massor av växter och stora Ekar.

Mycket blev sagt och ”kommungubbarna” tar det med sig till Värnamo. De kommer att försöka sy ihop det hela med så lite fel som möjligt.

För fel blir det alltid när man gör rätt…

Tero Väsiänen

Taggar

Dela