Nyheter

Bildextra: Glada miner på mässan

Nyheter Under dagarna tre har underleverantörer från orter som Värnamo, Horda, Hörle och Dannäs mött världen.

Johan Andersson fick en pratstund med bland andra Anna Magnusson hos Hordagruppen. Johan har jobbat på detta företag tidigare men är numera anställd hos Trelleborg i Värnamo.  [1/10]

Hordagruppen hade en monter som syntes långväga.  [2/10]

Trådfabriken i Hörle fanns som vanligt på plats.  [3/10]

Nominit från Värnamo.  [4/10]

Klöfver från Dannäs med Magnus och Felix Alsteiner.  [5/10]

Produkter.  [6/10]

Viktigt budskap.  [7/10]

Gjuteriteknik från Värnamo.  [8/10]

Från en av hallarna.  [9/10]

Horda Stans är alltid på plats.  [10/10]

Det mesta var sig lite på denna kanske världens största mässa för tillverkningsföretag med främst underleverantörer.

Det fanns som alltid en rad företag från Värnamo med omnejd på plats och som alltid serverade Anna Magnusson från Hordagruppen fina våfflor. Hordagruppen hade en extra stor monter i år och den lockade många besökare.

Johan Andersson brukar synas i montern men denna gången fanns han utanför. Johan har slutat på företaget och jobbar numera på Trelleborg i Värnamo. Givetvis passade han på att träffa tidigare kollegor.

Det var många igenkännande och allt handlar inte bara som affärer utan den sociala biten är också viktig. Fast givetvis är det nödvändigt att det på sikt lönar sig ekonomiskt att vara på plats, att träffa nya kunder som att samtala med dem man redan har.

Tredagarsmsäsan är över för den här gången och nu jobbar alla hårt för att klara lågkonjunkturen så bra som möjligt. Världen går inte under bara för at det är lågkonjunktur men det gäller att anpassa kostymen när det blir lite sämre tider och att vara beredd på den uppgång som kommer.

Taggar

Dela