Nyheter

Bengt är Årets Värnamobo 2020

Nyheter Bengt Jonsson har av våra läsare valts till Årets Värnamobo 2020.

Bengt Jonsson, glad Årets Värnamobo 2020  [1/3]

David Alin hyllade Bengt Jonsson  [2/3]

Pe Bunnstad fick äran att hylla Bengt Jonsson  [3/3]

Bengt Jonsson sålde nyligen sin fotofirma till Annie Rosén och han blev inbjuden till hennes nya lokal in på gården vid Storgatsbacken. På plats väntade en trio från Värnamo.nu för att överraska: Per Bunnstad, David Alin och Gert Olsson.

Plötsligt kommer Bengt nedför trappan och undrar vad som är på gång. Strax kommer diplom och blomma fram. Per Bunnstad säger några väl valda ord och Bengt förstår vad som hänt, han har utsetts till Årets Värnamobo 2020.

Bengt säger att det är den bästa uppskattningen han fått någon gång, bättre än guldklocka eller annan hyllning.

Totalt fick läsarna här på Värnamo.nu möjlighet att rösta på sex kandidater. Det var väldigt jämnt de första dagarna men sedan röstade fler och fler på just Bengt. Avståndet till övriga blev så småningom stort.

Vi gratulerar Bengt, tackar övriga kandidater och ger beröm till våra läsare som röstade så flitigt.

De som fått utmärkelsen tidigare är 2011 Annsofie Björhag, 2012 Annie Lööf och Mats Hjelm, 2012 Adan Brown, 2013 Agnes Alexiusson, 2014 Julia Fouladi och Felix Rosenqvist, 2015 Pär-Magnus Möller, 2016 Ronald Fasth och Emelie Jansson, 2017 Niklas Skillby, 2018 Mattias Tedenby samt 2019 Eddie Ramirez Eriksson, Tomas Heiel och Kennert ”Kenna” Karlsson. Man kan endast få utmärkelsen en gång.

Motiveringen för Bengt Jonsson

För att du i flera årtionden varit den kanske mest kända rösten i stan. Du har varit speaker vid karnevalsdagar, fotbollsmatcher, ishockey, Luciakröningar och mycket mer. Därtill har du föreningsengagemang som i Lions. Du har fram till nyligen drivit Be Pe Foto och har kunnat anpassa verksamheten i samband med digitalkameror som förändrat marknaden.

Övriga i omröstningen:

Alin Popescu, Inge Bergström, Isabelle Carlström, Marie Nilsson och Vanessa Paukovic.

 

Taggar

Dela