Nyheter

Bedrägeri, olaga hot…

Bedrägeri, olaga hot…

Nyheter Polisen har fått in en rad anmälning som villainbrott och narkotikabrott.

Bedrägeri på internet. En Värnamoman i 50-årsåldern har upptäckt att någon på okänt sätt kommit över drygt 3 000 kronor från hans bankkonto. Den 14 april gjordes ett antal köp med hjälp av kontouppgifterna.
Dieselstöld i Rydaholm. Någon gång mellan 17–19 april slangade någon cirka 50 liter diesel från en traktor på en gård utanför Rydaholm.
Hotad via telefon. En Värnamoman på knappt 40 år har via telefon blivit hotad av en okänd. Hotet har bestått i att den okände sagt att han ska göra 40-åringen illa. Händelsen är polisanmäld som olaga hot.
Kvinna hotad. En Värnamokvinna i 20-årsåldern har blivit hotad av en man i samma ålder men det har skett via en kamrat till kvinnan. Den 20-åriga kvinnan känner olust över det inträffade och har polisanmält mannen.
Narkotikabrott i Reftele. Under tisdagen den 19 april kontrollerade polisen en man i 30-årsåldern i Reftele. Misstanke om narkotikapåverkan uppstod. Dessutom fann polisen misstänkt narkotika på mannen.
Stöld på restaurang. Restaurang Matlusten vid sjukhuset i Värnamo drabbades natten mellan 18–19 april av en stöld. Någon hade stulit cirka 100 kronor samt lite kakor och godis.
Villainbrott i Reftele. Natten mellan 15–16 april tog sig tjuvar via altandörren in i en villa i Reftele och stal kontanter och smycken till ett okänt värde. De boende var bortresta och det var en granne som upptäckte inbrottet.

Dela