Nyheter

Återhämtning på Scandic

Nyheter Efter julens stress är det många som vill passa på att återhämta sig med yoga. För tredje året i rad erbjöds det just det i centrala Värnamo.

  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

Maria Modée är en av arrangörerna idag  [7/8]

  [8/8]

På Scandic samlades 40-50 personer för att njuta av ett energigivande yogapass. Maria Modée, Cecilia Bondeus och Adam Svensson är de som håller i dagens pass som har lite olika inriktning; Maria arbetar med inriktning på mindfulness och idag med Yinyoga, Cecilia arbetar med chi balans och Adam har ett fokus på gongbad. Alla ska kunna medverka på dagens pass och man uppmanar deltagarna att anpassa sig till sin kropp. 

– Idag handlar det om att ladda om efter julen, ladda om inför nya året och att släppa kraven som finns på prestationer, berättar Maria. Man ska landa in i sig själva och skapa ny energi. 

De tre har lärt känna varandra genom yogan och Maria berättar att det är roligt att sprida kunskap om vad yogan kan bidra med.
– Behovet av yoga och avslappning är större idag, säger Maria. Som samhället ser ut har var och en större ansvar och man måste hitta sätt att få det att fungera utan att det blir för mycket press.

Förutom sina egna kurser och föreläsningar ska de tre medverka på Värnamo yogafestival som inträffar 28 mars 2020. Och på frågan om julyoga är en återkommande punkt för dem svara Maria jakande;
– Om intresset finns kommer vi säkert att genomför en julyoga igen nästa år.

Taggar

Dela