Jobb

Anticimex söker personal

Anticimex söker personal

Jobb Anticimex i Jönköping har ett ledigt jobb.

Besiktningstekniker och Energiexpert

Brinner du för att ge service och träffa nya människor? Motiveras du av nya utmaningar och problemlösning? Har du ett stort intresse av besiktning och byggnadsmiljö? Vill du dessutom jobba på ett internationellt och välkänt företag med familjär stämning? Om du svarar ja på samtliga frågor kan det här vara jobbet för dig!

Som besiktningstekniker och energiexpert på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att utföra energideklarationer, besiktningar av hus och bostadsrätter samt utreda fukt- och mögelskador i byggnader. Du hjälper våra kunder att förebygga eventuella fastighetsproblem samt om möjligt åtgärdar eller ger råd till kunden då problem redan uppstått, dvs. du skapar en tryggare vardag för våra kunder.

Som energiexpert kommer du att ansvara för att utföra energibesiktningar och upprättande av energideklarationer inom främst villabranschen. Du kommer i rollen att komma med förslag på lämpliga energioptimeringar utifrån de värmesystem och den ventilation som kunden använder sig av, räkna på åtgärdsförslag och upprätta energideklarationen i Boverkets energideklarationsregister. I rollen har du daglig kontakt med kontoret, mäklare och kunder.

Tjänsten förutsätter en certifiering som energiexpert, eftersom det är Boverkets krav för att få upprätta energideklarationer. Det är meriterande om du redan har en certifiering. I annat fall kommer Anticimex bekosta utbildning och tentamen för den nyanställde. Nedan redovisas de kompetenskrav som är en förutsättning för att kunna nå certifiering

• Tjänsten kräver att du har en högskoleutbildning motsvarande 80 poäng eller motsvarande KY-utbildning inom t.ex. byggnadens energisystem, installationsteknik eller byggnadsteknik.
• Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg- eller fastighetsbranschen. Varav 2 år ska avse arbete med anknytning till energianvändning och inomhusmiljö.

För att jobba som besiktningstekniker hos oss är det meriterande om du har yrkesmässig sakkunskap och erfarenhet inom byggbranschen. Byggnadsteknisk kunskap är med andra ord en stor fördel. Anticimex står för en gedigen byggnadsteknisk grundutbildning för den nyanställde.

Utöver detta har vi krav på goda kunskaper i svenska och engelska, B- körkort samt vana att jobba med digitala hjälpmedel så som smartphones/ läsplattor.

För att passa i rollen som besiktningstekniker lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa långsiktiga relationer, är serviceinriktad och inger förtroende. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift för att kunderna på ett enkelt sätt ska kunna ta till sig din information. För att kunna förebygga och lösa problem hos våra kunder ser vi också att du är noggrann, flexibel och analytisk samt är öppen för att ta till dig nya arbetssätt/metoder och dela med dig av dina kunskaper/erfarenheter.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Anticimex med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov.

Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär.

Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Peter Flodin 073 325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

160322–160430
LÄS MER!

 

Taggar

Dela