Nyheter

Anderstorpsföretag tar över HM entreprenadmaskiner

Nyheter W-rent och HM entreprenadmaskiner försattes i konkurs för snart en månad sedan. Nu meddelar Anderstorpsföretaget att de kommer att ta över verksamheterna i Värnamo och Vaggeryd.

Arkivfoto på entreprenadmaskin

I ett brev till Vaggeryds kommun berättar G-Rent i Anderstorp att de kommer att ta över verksamheten i Värnamo och Vaggeryd.

– Den personal som ni är vana vid att möta kommer att finnas kvar på plats och tanken är att vi ska stanna kvar på samma adress, så för er kommer det förhoppningsvis inte märkas några större skillnader, står det i pressmeddelandet.

Den 12 januari tar G-Rent över verksamheten, som då kommer att rulla på som vanligt utan onödigt avbrott.

– Vi ser med stor glädje och spänning fram emot att träffa er för oss nya kunder i vardagen, där vi ska vara lyhörda för era önskemål, hålla hög servicenivå och göra vad vi kan för att ni ska välkomna in oss på marknaden.

Fotnot: G-Rent AB i Anderstorp och Ljungby är ett privatägt bolag och är ett helägt dotterbolag till JH Maskin AB i Anderstorp. G-Rent fokuserar på kort- och långtidsuthyrning av entreprenadmaskiner, tyngre och lättare verktyg, olika typer av liftar, vagnar och kärror, betongblandare, truckar med mera. G-Rent arbetar lokalt och vänder sig till hantverkare, industrin och privatpersoner.

Taggar

Dela