Nyheter

Amanda är Årets unga styrelsetalang

Nyheter Den unga ledaren Amanda Hilding utsågs till Årets unga styrelsetalang 2020.

Amanda Hilding utsågs till Årets unga styrelsetalang 2020.

Amanda Hilding, vd på Axelent i Hillerstorp, var en av 20 kvarvarande kandidater till priset Årets unga ledande kvinna. Under en digital, direktsänd prisceremoni tilldelades hon StyrelseAkademiens pris Årets unga styrelsetalang 2020.

Juryns nominering lyder:

”Med vilja att vara i framkant är årets unga styrelsetalang en person som med hjälp av sin förmåga att tänka strategiskt och långsiktigt redan lyckats ta sig långt. Hon har en förståelse för och kunskap om det affärsmässiga med tydligt fokus på kundens behov och känsla för trender. Hon drivs av förändring, har ett hungrigt framtidstänk och är en stor förebild i sitt sätt att inspirera andra till att våga satsa och ta sig an nya utmaningar.

För denna person är kommunikation, laganda och kultur viktiga byggstenar, vilket kommer vara till stor fördel för denna talangs framtida styrelsekarriär.”

– Jag tackar så jättemycket för priset. Det känns jättehärligt att kunna vara med i det här arbetet och få det här priset. Det här är en erfarenhet som man tar med sig resten av livet, så jag tackar jättemycket för den här utmärkelsen, säger en glad Amanda Hilding i sändningen.

Amanda vinner en plats på utbildningen Rätt Fokus i styrelsearbetet, från StyrelseAkademien. Hon bereds även plats som adjungerad styrelseledamot hos Handelskammaren Jönköpings län under ett års tid, med start enligt överenskommelse.

Taggar

Dela