Nyheter

Allsång och internationell mat

Nyheter 11-kaffe med Alexandra Pepin och Mikael Karlsson låter inte helt  fel. Dessutom låter det bra när duon sätter i gång och börjar sjunga.

Fish and chips på Värnamodagarna.  [1/20]

Besökare i alla åldrar åt maten.  [2/20]

Trött kille.  [3/20]

Raggmunkarna smakade bran intygade den här kvartetten.  [4/20]

Ugglans hemjälp på plats. Från vänster Annika Friberg, Josefin Persson samt Susanne Sjöberg och Anna Danielsbacke.  [5/20]

Mikael Karlsson tog ton.  [6/20]

Publiken trivdes.  [7/20]

Drygt 200 personer kom för att dricka kaffe ock lyssna på musik.  [8/20]

Bandet.   [9/20]

Tommy Sörense, tidgare bland annat musiklärare på kulturskolan.  [10/20]

Allsång i tältet.  [11/20]

Täljde träbåtar till båtracet. Emmy-[12/20]

Atena Akmadi och Emma Nivemark representerade Värnamo kommun och deöade ut fäglada drinkar, med vatten som huvudingridiens.   [13/20]

Mattältet på Åvron.  [14/20]

Lunch på stan  [15/20]

Allt skräp återvinns.  [16/20]

Matglada Värnamobor.  [17/20]

Besökte Värnamodagarna.  [18/20]

Mera mat.  [19/20]

Tävlade mot en soldriven pump.  [20/20]

Det ansåg nog de allra flesta av de cirka 200 personerna som i dag på förmiddagen slog sig ner i det stora tältet på Bruno Mathssons plats för att dricka kaffe, lyssna på musik och delta i allsång.
Programledarna Alexandra Pepin och Mikael Karlsson hade också god hjälp av musiker.

Det var Olle Gustavsson, Tommy Sörensen och Michael Hurtig som svarade för den instrumentala musiken. Tillsammans fick de med sig de allra flesta i allsång också.
Efteråt var Alexandra Pepin mycket nöjd.

– Vi hade ordnat med 200 bullar, jag tror att de flesta gick åt sa hon. Alexandra berättar att det är tredje året som man arrangerar just denna sammankomst på Värnamodagarna.
– I första hand är detta ett evenemang för daglediga, jag är glad över att det kom så många, sa hon.

Glad var säkert matknallarna på Matkulturella torget. Det verkade som alla i stan som hade lunchledigt hade valt att förlägga matstunden till city. Tur i oturen hade lunchgästerna. En dryg timme innan lunchen kom en enorm störtskur som tömde city på folk. Men bara för en lite stund. Inför kvällens evenemang så ser väderleken mer lovande ut. Både för besökare och arrangörer. I kväll ska bland annat Värnamos starkaste person utses. I tältet på Bruno Mathssons plats blir det mer allsång, när den lokala varianten av ”Så ska det låta” startar.

Taggar

Dela