Nyheter

90-åring missade att väja

90-åring missade att väja

Nyheter Ur dagens många polisnotiser: 90-åring riskerar böter.

Vid en olycka i anslutning till sjukhusparkeringen i Värnamo i går körde en bilist in i en taxi. Bilen kördes av en 90-årig man från Kronobergs län och han har delgivits misstanke om att inte ha följt lagen om väjningsplikt.
Bensinsnatteri. Den 17 mars kring klockan 11.00 snattade någon bensin för 302 kronor vid OK/Q8 på Fredsgatan i Värnamo.
Cykelstöd. Polisen rapporterar om en cykelstöld mellan 20–21 mars på Birger Jarlsgatan i Värnamo. Cykeln är värd 5 000 kronor.
Olaga hot. En 19-åring på ett boende i Värnamo har polisanmält en jämnårig för att denne slagit honom och hotat om våld så att han känner rädsla för sitts get liv.
Skadad på jobbet. En man på drygt 50 år drabbades i går på sin arbetsplats av en skada. Han fick bland annat en bula i pannan och skador på ena benet. Polisen har upprättat en anmälan om vållande till kroppsskada.
Smitning från p-skada. En man i 50-årsåldern från Bredaryd fick i går förmiddag skador på sin bil som han hade parkerat vid Värnamo sjukhus.
Stöld ur källarförråd. En man i 50-årsåldern på Götavägen i Värnamo blev någon gång mellan 21–22 mars bestulen på en väska, lampor med mera ur sitt källarförråd. Värdet uppgår till 2 700 kronor.

Dela