Nyheter

En häktad – en på fri fot

Nyheter Vid tingsrättens häktningsförhandlingar, som idag hölls bakom stängda dörrar och ett stort säkerhetspådrag, har beslutet lämnats om den 20-åring som stoppades vid Voxtorp i fredagskväll. Texten uppdaterad.

Mellan Bor och Värnamo tog polisen män som idag tingsrätten har häktningsförhandlingar.

Häktningsförhandlingar pågår under dagen för några av de män som skapat oroligheterna i Värnamo. Den 20-åring som påträffades av polisen utanför Bor i fredagskväll begärdes idag häktad för grovt narkotikabrott.

För den 30-årige man, som har en framträdande roll inom Bandidos, är häktningsförhandlingen i eftermiddag. Han är misstänkt för medhjälp till grovt narkotikabrott.

Uppdaterad; Den äldre, 30-åringen, ansåg tingsrätten att det inte fanns tillräckliga skäl för att häkta mannen. Han är misstänkt för medhjälp till grovt narkotikabrott. Båda männen är hemmahörande i Värnamo och har anknytning till den pågående gängkonflikten och en av dem har en ledande position inom mc-gänget Bandidos.

 

Ett flertal inblandade i den pågående gängkonflikten är sedan tidigare häktade misstänkta för flera brott i olika händelser. Bland annat försök till mord.

Taggar

Dela