Nyheter

90-åring bestulen, kvinna misshandlad…

90-åring bestulen, kvinna misshandlad…

Nyheter Polisen rapporterar om stölder och en hel del annat.

Bestulen på 2 000 kronor. En man i 90-årsåldern på ett äldreboende i Värnamo har polisanmält att han blivit bestulen på 2 000 kronor. Han har anmält att någon okänd tagit pengarna från hans bostad någon gång mellan 30/6–4/7.
Hade inte giltigt körkort. Polisen stannade i lördags den 4 juli klockan 02.00 en bilist på E4:an vid Hörle rastplats. Bilen körde av en 25-årig man från Borås som saknade giltigt körkort. Han är nu misstänkt för olovlig körning.
Kvinna misshandlad. En kvinna i 20-årsåldern blev i går söndag misshandlad av en jämngammal man. Hon fick smärta efter misshandeln men behövde inte uppsökta sjukhuset.
Körde moped utan körkort. En kvinna i 55-årsåldern stoppades vid tiotiden i lördags den 4 juli när hon körde moped på Pumparegatan i Värnamo. Hon är misstänkt för att ha kört mopeden utan att ha körkort. Hon misstänktes först också för att ha kört berusad men vid kontroll visade det sig att promillehalten var precis under det otillåtna.
Skadegörelse vid vårdcentral. Natten mellan fredag-lördag förstördes två fönsterrutor till Apladalens vårdcentral i Värnamo.
Snatteri i butik. Vid lunchtid i fredags den 3 juli tog en kvinna damkläder värda 1 043 kronor från en butik på Flanaden i Värnamo och blev ertappad. Hon är nu misstänkt för ställd och även för att ha använt narkotika. Hon är i 25-årsåldern och bosatt i Värnamo.
Stulen väska låg i garderoben. En person på Blomstervägen i Värnamo polisanmälde att någon tagit en väska ur en bil. Senare visade det sig att så inte alls var fallet utan väskan fanns i en garderob i bostaden.
Uppeldad bil var stulen. Den bil som i helgen brann utanför Värnamo och som antände vegetationen har visat sig vara stulen. Den tillhör en 25-årig värnamoman.

Taggar

Dela