Nyheter

Positivt resultat efter medarbetarundersökning

Positivt resultat efter medarbetarundersökning

Nyheter Värnamo kommun har under hösten genomfört en medarbetarundersökning för att ta reda på hur nöjda medarbetarna är med sin upplevda arbetssituation i frågor som delaktighet, respektfullt bemötande, ledarskap och personlig utveckling.

Medarbetarundersökningen visar att 79 procent av Värnamo kommuns medarbetare trivs med sitt arbete och oftast tycker att det är roligt att gå till jobbet.

Undersökningen genomförs vartannat år och resultatet är ett värdefullt underlag för att följa upp och utveckla personalpolitik och verksamhet.

–Resultatet tillför information som ger en bra grund för en dialog om förändringsarbete i önskvärd riktning på samtliga organisatoriska nivåer i organisationen, säger Caroline Gabrielsson Palmqvist, personalchef.

–Nu påbörjas ett gemensamt arbete på varje arbetsplats med att välja förbättringsområden på sådant som behöver förbättras på arbetsplatsen. Målet är att bevara det som är bra och förbättra det som är dåligt, berättar Caroline.

Målsättningen är att kunna genomföra en ny medarbetarundersökning år 2017 och förhoppningsvis då se att resultaten förbättrats ytterligare.

Rapporten finns på denna länk

Dela