Volleyboll

Värnamo Volley hade tuffa träningsmatcher

Volleyboll Värnamos volleybolldamer har idag spelat träningsmatcher mot Lund och RIG.  Mötet mot Lund slutade med förlust med endast tre spelade set (1 -  2). Matchen mot RIG slutade oavgjort (2 - 2)

Arkivbild

Dagens träningsmatcher hade som syfte att ge lagen tid till alla sina spelare och slipa på spelet innan säsongstart. Trots dagens tråkiga resultat så är huvudsyftet träning. När jag pratar med tränare Jessica Sandberg så ser hon stor potential i laget.

— Vi har ett lag som besitter hög potential. Vi kommer ha ett långt arbete med laget som kommer ta tid. Laget kommer att utvecklas under hela säsongen och vara som bäst inför slutspelet. Vi har många nya unga spelare som gör det bra. Koordination och kommunikation är något vi ska jobba vidare med.

Hur känner du kring dagens matcher, vad tar ni med er inför hösten?

—  Vi har haft ett bra spel men det finns mycket att jobba på. Jag ser att tjejerna har riktigt hög potential att bli riktigt bra i år. Vi måste fortsätta jobba med lagets alla delar. Få in våra nya unga spelare samt utveckla det spel vi har. Vi brister lite med kommunikation så det blir viktigt.

Vill du höja någon eller något du vill höja efter dagens matcher

— Jag vill höja hela laget. Vi har en bättre inställning och attityd genom hela dagen till skillnad mot senaste matchen. Vi har många nya unga spelare som kommer in direkt och presterar. Alicia Johansson gör också ett grymt jobb.

Värnamo har ny match på torsdag då laget möter Gislaved borta.

Linus Davidsson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *