Sport

Vi följer Dalkurd – IFK Värnamo – 0–0 slut

Sport 93.

00 Där är matchen slut 0–0. Kanske något övertag för Dalkurd men andra halvlek var helt jämn. Lite statistik: Avslut 9–4 varav 3–2 på mål. Hörnor 10–3. En tränarintervju kommer i separat artikel kring klockan 21.45
90.45 Pär Cederqvist nickar en bit utanför. IFK vill dock framåt
90.00 3 minuters tillägg
88.00 Hörna Dalkurd men resultatlös
86.20 Simon Nilsson ut – Elvis Dani in för IFK
85.40 Hörda Dalkurd följd av nick lite utanför. Bra målchans
83.15 Issam Jebali är alltså inte med i IFK, han har gått till Elfsborg om någon nu inte noterat det. Saknas han? Jo, han är ju en spelare av allsvensk kaliber men faktum är att IFK visar styrka ändå
81.40 Hörna Dalkurd men resultatlöst
81.00 Inte känns det som att Dalkurd ska kunna bli ett allsvenskt lag. Är inte bättre än IFK
80.00 Gult kort till Simon Nilsson i IFK för tröjdragning
79.00 Avvaktande, men IFK vill framåt
72.00 Matchens bästa målchans när Pär Cederqvist skjuter bollen över mål när det är helt tomt framför…
70.00 Hörna Dalkurd och nära målchans efter den. Annars jämnt spelmsäsigt men IFK har svårt att komma in i sista tredjedelen
66.00 Hörna med bra chans men Rsheed räddar för IFK till ny hörna
63.15 Inlägg från Dalkurd som är farligt men ingen når bollen
61.50 Byte Dalkurd: 9 ut, 26 in
60.40 IFK-frispark några meter utanför Dalkurds straffområde. Skottet över mål
58.00 Bra IFK-anfall. Hörna
56.00 Mest spel på mtiten de senaste mintuerna. Halvleken har inte riktigt fått någon karaktär ännu
47.00 Bra skottläge för Oscar Johansson men Dalkrud täcker
Kl. 20.02 Andra halvlek igång 0–0 har vi med oss från den första
Första halvlek till Dalkurd med två mycket heta målchanser mot en för IFK som dock spelade upp sig i slutet av halvleken
45.00 Inget tillägg utan halvtid efter klockan 19.46:20
43.00 Bra IFK-tryck i fler amintuer nu
40.30 IFK spelar bra just nu
37.00 Fint inlägg o Pär Cederqvist nickar strax utanför. Klart bästa IFK-chansen
29.30 Otto Eriksson skott på mål men enkelt för hemmamålvakeen
20.15 Rasheed räddar strålande vid stolproten
19.30 Hörna för IFK men resultatlös. Lite jämnare nu
17.15 Frispark för IFK några meter från Dalkurds straffområde
12.40 Ny hörna – Rasheed räddar till hörna igen
11.40 Hörna och sedan nära hemmamål
09.45 Claesson trycker ned en hemmaspelare. Frispark ngåra meter utanför IFK:s straffområde. Rasheed plockar ätt end inlägget
09.00 Första riktiga IFK-anfallet men inget avslut
05.50 Hörna Dalkurd som följs av nick utanför
04.30 Första målchansen och den stod Dalkurd för, avlsutet utanför
Dalkurd – IFK Värnamo går direkt på TV4 Sport och vi uppdaterar även här med lite rapporter då och då samt efter matchen med fylliga intervjuer