TV: SIS vann med 7–1 – fyra mål av Triphin

Sport Skillingaryds IS som haft det tufft i fotbollsfemman vann i dag och med hela 7–1 över Torpa FF.

Det dröjde till 17 minuter innan SIS tog ledningen genom Oscar Persson på straff. Sedan lossnade det: ordentligt och särskilt för Triphin Muyubira. han gjorde 2–0 efter 20 minuter och 3–0 stra efter. Efter reducering svarade AlbinSandberg för 4–1 efter 3–1 minuter Triphin gjorde sedan 5–1 och 6–1 efter 36 respektive 38 minuter- Fyra mål på knappt 20 minuter var imponerande.
I andra halvlek dröjde till matchminut 85 innan Oscar Persson gjorde 7–1.

SIS-tränaren Eva Ekström var mycket belåten:
– Vi har tränat mycket försvarsspel den senaste vecka ochs å gör vi sju mål, noterar hon glatt.

Det lossnade men å andra sidan visade SIS i andra halvlek upp en provkarta på missade målchanser.

Alfred Kennestig och Sebastian Agrell får extra plus samt givetvis fyramålsskytten.

Tack vare segern lämnade SIS över jumboplatsen i fotbollsfemman till Jönköpings BK.