Sport

Sjunde raka för Rydaholm

Sport Rydaholms GoIF fortsätter att rada upp förlustfria matcher.

Efter premiärförlusten har laget nu sju matcher i följd utan förlust. I dag blev det 1–1 borta mot Sölvesborg men tränaren Ilija Dobric var inte särskilt nöjd med insatsen.

– Det var ingen bra match från vår sida även om andra halvlek var klart bättre än den första, noterar han.

Hemmalaget var något bättre under matchens första 45 minuter. 1–0 kom efter 28 minuter men fler klara målchanser hade inte Sölvesborg. Noteras kan halvleken fick kortas med ett par minuter för ett åskoväder men efter paus hade åskan vandrat vidare.

I andra halvlek visade Rydaholm upp ett bättre spel och rättvist kom kvitteringen i mitten av halvleken. Det var Ivan Vasilj som förvaltade ett inlägg med en fin nickträff.

– Jag tycker att det blev ett rättvist slutresultat och det är vikitgt med en poäng på bortaplan, säger Ilija.

Han har svårt att ge några överbetyg i dag förutom målvakten Dzevad Selimagic.

Ivan Vasilj märktes dock lite extra liksom ”alltid” även Pierre Rosberg.

Joel Hjertberg gjorde nyligen comeback efter flera års bortavaro från fotbollen. Han ser dock inte alls otränad ut. Med ännu lite mer träning kommer han nog ännu mer till sin rätt.