SIS tappade på övertid

Sport Skillingaryds IS förlorade med 3–4 mot Mullsjö sedan bortalaget avgjort på övertid.

Mullsjö har bara en förlust i serien men det var nära att bli en andra. SIS hade 3–1 i halvtid och vid 3–3 fick man en straff som dock gästernas målvakt räddade. 4–3 och det är inte säkert att Mullsjö kommit tillbaka.

– Jag är mycket nöjd allt utom att vi inte fick någon poäng. Vi stod upp bra och spelade för första gången med en trebackslinje från start och det fungerade bra, påpekar SIS-tränarna Anders Fredén och Eva Ekström.

SIS saknade Carl Sandahl i försvaret i dag och Oscar Persson fick ta över där bak, vilket han gjorde bra. Egentligen behövs han framåt med tanke på sin rutin och fina passningsspelet.

Triphin Muyubira visade god klass och oroade gästernas försvar från och till. Det resterande målet gjorde Axel Ekström. SIS-målen kom efter 12, 32 och 43 minuter. Mullsjös registrerades på minuterna 35, 58, 68 och 90.

Oscar Persson hade ett gyllene läge till mål. Det var nämligen han som sköt straffen men inte bättre än att målvakten kunde rädda.

Det såg ut att sluta 3–3 men på övertid kom Mullsjös segermål. 3–4. Poänglöst för SIS och precis efter slutsignalen kom regnet. Nattsvart avslutning.

– Men vi får dra lärpengar av det här. Vi har ett lag för framtiden, avrundar SIS-tränarna.