Sammandrag från kvällen

Sport I kväll har vi korta rapporter från fotboll, innebandy, ishockey och volleyboll.

I Svenska cupen för herrar kan noteras: Elfsborg – Sundsvall 3–1, Skiljebo – Degerfors 1–6, Sollentuna – Varberg 0–1, AIK – Örgryte 2–0 och IFK Norrköping – Öster 1–1. I morgon spelar bland andra IFK Värnamo som ska ta sig an Trelleborg på bortaplan.

I engelska högsta herrligan gjorde Dejan Kuluseviski sitt första mål för Tottenham när man mötte serieledande Manchester City på bortaplan. Hans 1–0 kom redan i minut fyra. Efter kvittering gjorde Tottenham 2–1 genom Harry Kane. City kvitterade på straffspark i minut 92. Tottenham kunde ändå börja tre poäng genom 3–2 i minut 95. Måltjuven Harry Kane gjorde kvällens andra mål för sitt Tottenham. Tottenham bröt därmed sin svit på tre förluster.

I en träningsmatch vann Jönköpings Södra med 6–0 mot Landvetter.

I högsta herrligan i innebandy bortavann Jönköping med 5–4 mot Sirius. Det krävdes förlängning för ett avgörande.

I SHL var Växjö illa ute mot Brynäs men kvitterade till 2–2 i minut 58.

I hockeyallsvenskan fortsätter HV 71 att vinna. I kväll blev det hemmaseger med 5–3 mot Almtuna. Troja Ljungby föll med 0–4 i Kristianstad.

I elitserien i volleyboll för damer vann Gislaved med 3–0 i bortamötet med Lindesberg.