Säker seger för Rydaholm

Sport Rydaholms SK tog en klar seger mot Eksjö HC i andra omgången av ishockeytrean.

Segern stannade vid 8–1 (3–1, 1–0, 4–0) sedan det var slagsmål i slutet av matchen. Lagen drabbades av två matchstraff vardera, för RSK Anton Yngwe och Daniel Jonasson.

Målen för RSK gjordes av Viktor Steenson två,Ludvig Persson två samt Max Birgersson, Peter Strömwall, Sebastian Svensson och Mattias Hansson.

Växjökillen Viktor Steenson har precis anslutit till truppen och var duktig med bland annat sina två mål. Peter Strömwall glänste också.
I första perioden var RSK-målvakten Jesper Svensson mycket säker. Resten av matchen behövde han inte briljera.

I första perioden hade vi många utvisningar men i andra fick vi igång spelet och i tredje blev det ännu bättre, noterar RSK-tränaren Martin Petersson.

Skott: 46–35 (14–19, 15–8, 17–8)
Utvisningsminuter: RSK 68, Eksjö 72.