Sport

Rydaholm inne i vinnarstim

Sport Rydaholms GoIF har verkligen hittat formen och i kväll kom tredje raka segern då Lindås/Långasjö besegrades med 3–1 (2–0) på Kungshall.

– Och, det var sjätte matchen i rad utan förlust, myser tränaren Ilija Dobric.

Senast hade RGoIF besegrat toppaspiranten Växjö United på bortaplan.

– Nu blev det en helt annan match. Vi lyckades trots två helt olika spelsätt ta full pott i båda matcherna.

• Hur såg det ut i dag?

– Ganska bra, stabilt och vi var aldrig i fara. Vi förde spelet, hade mycket, skapade mycket och tre mål var för lite.

Redan i sjunde minuten kom 1–0 då Arianit Bunjaku fick till ett inlägg från kanten som Ivan Vasilj mötte vid bortre stolpen och slog bollen i mål. 2–0 föll i mitten av första halvlek och det var Zenel Dautaj som nätade.

Andra halvlek var som den första och vi förde spelet och Lindås/Långasjö fick satsa på kontringar.

– Och, en gång lyckades de komma igenom och få straff och det blev 2–1.

Då återstod en kvart, och Rydaholm tog tag i dirigentpinnen igen. När sju-åtta minuter återstod drog Arianit Bunjaku in 3–1 på frispark från 18–19 meter.

Bäst i RGoIF var Alejandro Sanchez som slet och sprang, Arianit Bunjaku och Zenel Dautaj.