RÅs LB tappade kring strecket

Sport RÅs LB har det tufft i kampen om att hänga kvar i damtrean och förlorade streckmatchen mot Smålandsstenar med 1–4.

Förutom tre tappade poäng blev en av hemmalagets bästa spelare nedsparkad efter fem minuter och nyckelbensbrott befaras. Från hemmalaget ville man ha straff men det blev bara frispark.
– Det var en riktig kapning och nu kan Evelina inte spela mer den här säsongen, säger hemmatränaren Stefan ”Sviding” Svensson bedrövat.

Första halvlek var jämn och det var få målchanser.

I andra halvlek tog Smålandsstenar över och var då klart bättre. Man gick upp till 4–0 innan Johann Olin kunde reducera.

– De var bättre än oss på alla positioner, säger Stefan.

Han har svårt att hitta glädjeämnen i dag. Godkänt endast till kämpen Elin Anvegård.

– Nu måste vi vinna mot Hillerstorp på söndag, konstaterar Stefan.

Det är fyra matcher kvar och det krävs nog minst tre segrar för att komma över strecket. I annat fall blir det division fyra nästa år.