Ordföranden räddade poäng

Sport Det blev 1–1 i fotbollsfemman mellan Reftele - Liljan sedan Liljans ordförande Amir Hadzijusufovic kvitterat efter 89 minuter.

Värnamolaget inledde matchen strålande men trots ett stort spelövertag var det 0–0 i paus.

Reftele tog lite överraskande ledningen i andra halvlek men Värnamokillarna kämpade och kämpade. Till slut kom utdelningen. 47-årge Amir Hadzijusufovic fick glädjen att sätta bollen i mål.

– Han kämpade precis hela matchen, berömmer tränaren Arnes Kahrimanovic som i övrigt tycker att hela laget var bra.

Liljan är fortfarande sist i serien men Arnes tror att man ska kunna avancera. Man har fått tillbaka flera gamla spelare som med sin rutin ska göra vad de kan för att minst klara kvalplatsen för fortsatt spel i femman 2016.

Det enda Arnes var missnöjd med i dag var oförmågan att göra mer än ett enda mål.

Text: Per Bunnstad