Sport

Ny storförlust för V-Södra

Sport Värnamo Södra FF åkte på en ny storförlust i fotbollstrean.

Hemmalaget IK Tord vann med hela 7–1 (4–0).

V-Södra har det verklige tufft just nu:
– Det handlar om att överleva vårsäsongen, säger Bennerth Jonsson i V-Södra.
Laget har 0–3, 1–7 och 1–7 på de tre senaste matcherna. 2–17 är ingen smickrande summering. totalt har V-Södra tabellraden 10 2 2 6 11–35 8

– Fruktansvärt dåligt men vi ska inte behöva släppa in så många mål, kommenterar spelaren och biträdande tränaren Robin Söderberg.

Försvaret läcker men killarna där bak får inte heller den hjälp de behöver.

– Vi har inte haft en enda match med samma backlinje. Det är jobbigt att behöva byta spelare hela tiden på grund av sjukdomar och skador, säger Robin som i kväll saknade en handfull killar som var på studentresa.

Anfallsmässigt är det något bättre men inte heller där bra.

Anders Luu gjorde enda målet för värnamolaget med då stod det redan 5–0. Hemmalaget tog för övrigt ledningen efter knappt en minut av matchen och efter den chocken kom aldrig V-Södra igång med något ordnat spel.

Hemmamålen gjordes av Vicent Mawana 2, Jonathan Johansson, David Blomkvist, Nima Beik, Adrian Andersson och Daniel Kristic.

Robin är mycket nedstämd och nu handlar det om att försöka glömma kvällens match. Därefter att efter helgen prata sig samman inför den närmast kommande match, mot Haga hemma, ett lag som ligger sist i serien, en poäng efter V-Södra. Den matchen spelas på fredag den 26 juni.

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *