Sport

Ny SIS-seger i fotbollsfemman

Sport En andra seger i följd för Skillingaryds IS betyder att laget avancerade en placering och man har därmed  två lag bakom sig i tabellen.

Det var Norrahammars GIS som besegrades med klara 4–1 (2–0).

SIS gjorde en bra laginsats där alla kämpade för varandra. I första halvlek tog man ledningen med både 1–0 och 2–0 genom Carl Sandahl och lagets specielle målgörare Triphin Muyubira.

Norrahammar kom ut taggade till andra halvlek och redan efter trettio sekunder var reduceringsmålet ett faktum. SIS låt sig inte nedslås utan fortsatte hålla spelet väl uppe och när Triphin Muyubira gjorde 3–1 med knappa tjugo minuter kvar att spela var det SIS som styrde och ställde resterande matchtid.Sebastian Agrell spelade fram till Triphins båda mål.

I slutminuten kunde Oscar Persson göra 4–1.