Mona och Moa räddade IFK

Sport IFK Värnamo damer U klarade 2–2 borta mot Mariebo B och man kan inte minst tacka blott 16-åriga målvakts målvakten Moa Andersson och tvåmålsskytten Mona Chahrour för poängen.

Det var annars hemmalaget som var bättre men det är ju lite av tjusningen att alla resultat inte blir som man förväntar sig av spel och målchanser.

– Senast spelade vi jättebra men tog ingen poäng. I dag var omvänt, noterar IFK-ledaren Andreas Heiel.

IFK tog ledningen men hemmalaget hann vända till ledning före pausvilan. Kvitteringen kom inte förrän med fyra minuter kvar att spel och det inte vilket mål som helst. En frispark från långt håll som gick i mål. Mycket fint av Mona Chahrour.

Extra beröm till de två nämnda samt Oliva Lundstedt och Kajsa Bengtsson.

Det handlar om spel i division två och nästa säsong kanske IFK kan tvingas få spela i trean om nu förbundet bestämmer sig att det måste skilja två division mellan en klubbs förstalag och andralag.