Liljan nära seger mot Mullsjö

Sport FK Liljan tog en poäng i fotbollsfemman när det blev 2–2 (1–1) hemma mot Mullsjö.

Liljan hade 2–1 men i 87-e minuten kvitterade gästerna på en frispark som gick direkt i mål.

Värnamolaget tog ledningen efter 13 minuter genom Emir Draganovic men strax före paus kvitterade gästernas Anton Gillek.

I andra halvlek dröjde det till minut 72 innan Emir Draganovic gjorde sitt andra mål för kvällen. I 87:e minuten var det Albin Stigmarker som kvitterade.

Emir Draganovic har återvänt till Liljan efter spel i våras i Hångers IF.

Liljan ligger alltjämt sist men nu på samma poäng som SWEBIH. Avståndet upp till helt säker mark är nio poäng och det blir tufft att ta in. Liljan får nog inrikta sig på att ta den tiondeplats som SWEBIH har och som betyder kvalspel för att stanna kvar i femman.

Liljans tränare Arnes Kahrimanovic ty kär att det var en mycket bra match och han berömmer alla i laget:
– Vi spelar bra nu, säger han och påpekar att det nog kan bli fler poäng framöver.

Målet är i första hand att ta sig förbi SWEBIH.