KSK-tränaren avgjorde

Sport Klevshults SK avgjorde i 89:e minuten borta mot Skeppshult och den som gjorde 3–2 var spelande tränaren Calle Johansson.

Trots två mål och seger var Calle inte nöjd mer än med poängen:
– I dag var det nog inte rättvist att vi vann. Vi spelade inte heller bra, säger han.
Sommaruppehållet kommer mycket lägligt för ett KSK som på sistone haft många spelare borta på grund av sjukdomar, semester med mera.

Det var 0–0 i halvtid em ni andra halvlek tog Skeppshult ledningen innan Calle Johansson kvitterade. Hemmalaget återtog ledningen igen men i 84:e minuten kvitterade Alexander Pettersson.

Skeppshult kämpade på bra men KSK hade i dag marginalerna med sig.

– Igne ni laget någ upp till någon bra nivå, noterar Calle.

En kan dock få plus, Gustav Ahlgren som säsongsdebuterade med mycket stabilt spel.

I nästa vecka är det sista matchen för sommaruppehållet och då kommer IFK Gislaved på besök till Klevshult.