KSK och Bor kryssade

Sport Division 6-lagens Klevshults SK och Bors SK möttes på Vaggeryds konstgräs och delade så att säga på ”poängen”.

Träningsduellen slutade oavgjort, 3–3 (0–2).

– Vi gjorde en bra första halvlek, men tappade en del i andra då Klevshult fick lite onödiga mål. Lite surt då jag tycker vi hade kontroll på matchen, men så är det, säger BSK:s nye tränaren Dan Pettersson.

Bor hade ju ett jobbigt 2015 då förluster staplades på hög i femman och nu har Pettersson mer eller mindre fått börja bygga från grunden.

– Helt klart ett steg i rätt riktning, tycker Dan.

Erik Lindespång 2 och Carl Petersson gjorde Bors mål och rosas ska tvåmålskytten och ytterbackarna Albin Harrysson och Markus Jonasson.

Klevshult blev lite tagna på sängen, vilket tränaren Anders Forsman (som för tre veckor sedan tog över då Morgan Backler hoppade av) inte förnekar:

– Bor ledde rättvist efter första halvlek då vi inte var tårna.

• Men, det rådde ni bot på?

– Vi ändrade om en de inför andra halvlek, täppte till bakåt och spelade klart bättre. Oavgjort efter full tid var rättvist, säger Forsman.

KSK reducerade efter 65 minuter genom ett självmål och i 80:e var det kvitterat, Anwar Hussain Asghary var målskytt.

– Direkt efter det tog Bor ledningen igen, konstaterade KSK-tränaren.

Men, hemmalaget gav sig inte utan gjorde 3–3 tämligen kvickt genom Najib Husseini och resultatet stod sig tiden ut.

Rosas i KSK ska målvakten Anders Fridell, Jonathan Gunnarsson, Vitomir Lukic samt målskyttarna.

Nästa match spelar KSK mot Swebih på torsdag.